Saio: Sale ‑ All in one
Galerie propagovaných obrázků
Aplikujte hromadné slevy na produkty, kolekce nebo celý obchod během několika sekund.
Pořádejte slevové kampaně zcela bez starostí. Aplikace Saio: Sale - All-in-one umožňuje hromadně aplikovat slevy na produkty. Zobrazujte akční a původní ceny nebo lištu či widget s odpočtem času, abyste zákazníky motivovali k nákupu. Na stránku produktu můžete přidat widget s odpočtem a hromadně vytvářet procentuální slevy, slevy s pevnou částkou nebo stanovit pevnou cenu. Vyberte, na co se má sleva vztahovat – na celý obchod, kolekce, všechny produkty nebo jen na konkrétní produkty.
- Aplikujte hromadné slevy na produkty, kolekce nebo celý obchod během několika sekund.
- Vytvořte pocit naléhavosti pomocí lišty s odpočtem.
- Vytvořte pocit naléhavosti pomocí widgetu s odpočtem.
Obsahuje automaticky přeložený text
Jazyky
angličtina
Tato aplikace není přeložena do jazyka čeština
Kategorie
Upravitelné zdroje
Akce
Typy slev
Správa slev
Cena
Vyberte si tarif, který nejlépe vyhovuje vašemu podnikání.
Basic Shopify
$14.95 / měsíc
Funkce
- Pro tarify Basic Shopify:
- Neomezený počet produktů
- Neomezené slevové akce
- Odpočet času
- Všechny funkce
- Podpora na chatu a e-mailu
5denní zkušební verze zdarma
Shopify
$24.95 / měsíc
Funkce
- Pro tarify Shopify Standard:
- Neomezený počet produktů
- Neomezené slevové akce
- Odpočet času
- Všechny funkce
- Podpora na chatu a e-mailu
5denní zkušební verze zdarma
Advanced Shopify
$29.95 / měsíc
Funkce
- Pro tarify Advanced Shopify:
- Neomezený počet produktů
- Neomezené slevové akce
- Odpočet času
- Všechny funkce
- Podpora na chatu a e-mailu
5denní zkušební verze zdarma
Shopify Plus
$39.95 / měsíc
Funkce
- Pro tarify Shopify Plus:
- Neomezený počet produktů
- Neomezené slevové akce
- Odpočet času
- Všechny funkce
- Podpora na chatu a e-mailu
5denní zkušební verze zdarma
Obsahuje automaticky přeložený text
Všechny poplatky jsou fakturovány v měně USD. Opakované poplatky a poplatky založené na použití jsou fakturovány každých 30 dní.
Recenze (46)
Worst App I've ever used. The App froze multiple times during a major sales event while I was trying to activate/ deactivate sales. Reached out to support over email/ live chat and no-one responded. Wasted hours of my own time trying to fix it. Good riddance!
Thank you for your feedback, and we apologize for the inconvenience you experienced with sales getting stuck when activating or deactivating.
Our team identified and fixed the issue and should never happen again. If you decide to try our app again, we are confident you will have a much better experience. Please feel free to reach out if you have any further questions or need assistance.
Hi. Three of our sales are stuck in deactivating now, meaning we cannot activate or deactivate any of our sales at the moment. Please advise ASAP! We need this fixed now so that we can run our sale tomorrow! Thank you. I will delete the poor review when it is fixed.
Don't use this app!!! The app is never working without any problems or it's fully not working... Besides that, the support is not helping with any of the problems and if they come up with a solution it's always too late..
Hello Sofian,
Thanks for leaving a review on our app. We apologize for the inconvenience caused by our app and support. Your feedback is invaluable, and we regret not meeting your expectations. Please let us address your concerns and regain your trust in our app.
App glitches can be frustrating, and we care about your success. Your feedback matters, and we're committed to resolving any issues you've faced.
We're disheartened about your support experience. We're dedicated to helping merchants like you and apologize for any delays. We're enhancing our processes each and every day to ensure faster assistance.
Please let's connect to understand your challenges better. We're eager to make things right; reach out to us via email/chat, and we will be more than happy to help you.
Thank you for your patience. We're devoted to improving our app and support to serve you better.
Best regards,
PreviewX Customer Success Team
Podpora
Podporu k aplikaci poskytuje PreviewX.
Zdroje
Tento vývojář nenabízí přímou podporu v jazyce Čeština.
Vývojář
Uvedena
9. listopad 2016
Více aplikací jako je tato
Splňuje naše nejvyšší standardy pro výkonnost, design a integraci. Zjistit více: Otevře se v novém okně
Splňuje naše nejvyšší standardy pro výkonnost, design a integraci. Zjistit více: Otevře se v novém okně
Splňuje naše nejvyšší standardy pro výkonnost, design a integraci. Zjistit více: Otevře se v novém okně