SmartFulfill
- Priser
-
$49 pr. måned. Mulighed for gratis prøveperiode.
- Bedømmelse
- 2,0 (1)
- Udvikler
- Orchestra Prime
Galleri med udvalgte billeder
Smart order routing for multi-location fulfillment optimization
Intelligent order routing for multi-location Shopify merchants. Application features include automated assignment, manual review queue, real-time analytics, and enterprise security. Perfect for warehouses, retail chains, and DTC brands. Setup takes minutes.
- Automates fulfillment by proximity, inventory, and custom rules you define
- Tracks shipping costs saved and routing performance with real-time data
- Review queue for edge cases requiring human judgment with one-click assign
- Smart rule engine: route by location, inventory, shipping method, tags, and more
Indeholder tekst, der ikke er oversat
Sprog
Engelsk
Denne app er ikke oversat til Dansk
Fungerer sammen med
- Amazon EventBridge
- AWS Athena
- AWS CloudFront
Kategorier
Automatiseringsopgaver
Tilpasning
Priser
Vælg det abonnement, der passer bedst til din virksomhed.
Starter
$49 om måneden
7-dages gratis prøveperiode
Indeholder tekst, der ikke er oversat
Alle gebyrer faktureres i USD. Tilbagevendende og brugsbaserede gebyrer faktureres hver 30. dag. Se alle prismuligheder
Anmeldelser (1)
-
0 % af bedømmelserne er på 5 stjerner
-
0 % af bedømmelserne er på 4 stjerner
-
0 % af bedømmelserne er på 3 stjerner
- 100 % af bedømmelserne er på 2 stjerner
-
0 % af bedømmelserne er på 1 stjerner
It's terrible, completely unusable. It keeps asking me to choose a plan, even after I've already chosen one, it keeps asking me to choose again, and I can't proceed to the next step.
Hi there,
Thank you for your feedback — we're sorry about the experience you had. We identified and fixed the root cause: a backend module compatibility issue was preventing your plan selection from being saved correctly.
Your account has been unblocked and your Professional plan subscription is now active. You should be able to access all features immediately without being asked to select a plan again.
Could you please try logging in and let us know if everything is working as expected? If you run into any further issues, reply directly to this message and we'll troubleshoot with you right away.
Sincere apologies and we appreciate your patience.
— SmartFulfill Support Team
Support
App-support leveres af Orchestra Prime .
Ressourcer
Denne udvikler tilbyder ikke direkte support på Dansk.
Udvikler
1182 Stockton Place, North Brunswick Township, NJ, 08902, US
Lanceret
2. januar 2026
Dataadgang
Denne app skal have adgang til følgende data for at kunne fungere i din butik. Se hvorfor i udviklerens politik om beskyttelse af persondata .
Se kundedata:
Enheds- og aktivitetsdata
-
Enheds- og aktivitetsdata
Geolokation, IP-adresse, browser og operativsystem
Se data om medarbejdere og bidragydere:
Butiksejer
-
Butiksejer
Navn, mailadresse, telefonnummer, fysisk adresse
Se og rediger butiksdata:
Produkter, ordrer
-
Se produkter
Lagerbeholdning, produkter, kollektioner
-
Rediger ordrer
Tildelt klargøring, klargøring, der administreres af shopejer, al ordrehistorik for de seneste 60 dage
-
Se andre data
Lokationer
Flere apps som denne