SS ‑ Social Media Auto Post AI
Voldoet aan onze hoogste normen voor prestaties, ontwerp en integratie. Lees meer Opent in een nieuw venster
- Prijs
-
Gratis abonnement beschikbaar. Gratis proefperiode beschikbaar.
- Beoordeling
- 4,8 (95)
- Ontwikkelaar
- Post Purchase Deals
Galerij met uitgelichte afbeeldingen
Plaats automatisch AI-socialmediaberichten, blogs en AI-video's op Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest en LinkedIn
Social Schedular zet je producten, afbeeldingen en blogs om in posts in je huisstijl en publiceert ze automatisch, zodat je socialmedia-feed actief blijft terwijl jij je winkel runt. Genereer op de automatische piloot met socialmedia-AI reels, stories, carrousels en videoadvertenties van productfoto's, voeg een AI-voice-over en je logo toe en plan alles van tevoren in. Tag automatisch producten in Instagram-posts en voeg een shoppable Instagram-feed met een checkout met één klik toe aan je storefront. Plaats automatisch blogs met AI-bijschriften om je bereik en SEO te verbeteren.
- Automatisch plaatsen op social media: Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, LinkedIn, X
- Maak van productfoto's Instagram-AI-reels, stories en videoadvertenties met voice-over
- Shoppable Instagram-feed in je winkel met automatische producttags en kopen met één klik
- Plaats automatisch Shopify-blogs met AI-bijschriften om bereik en SEO te verbeteren
- Voeg je merklogo toe, plan posts vooruit in en publiceer op de automatische piloot
Bevat automatisch vertaalde tekst
Talen
Engels
Deze app is niet vertaald in het Nederlands
Werkt met
- Shopify Flow
- Shopify-beheercentrum
- Instragram
- Shoppable videos
- TikTok
Categorieën
Prijs
Kies het abonnement dat het beste bij je bedrijf past.
GRATIS
Gratis
Functies
- Koppel Facebook, Instagram en Pinterest
- 1 post per dag / 30 posts per maand
- Schema voor automatisch plaatsen
Starter
$11.99 /maand
Functies
- Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn
- AI-gestuurde campagnes met automatisch plaatsen
- Automatisch links naar Shopify-blogposts plaatsen
- Automatisering van Instagram-producttags
- Bied bezoekers exclusieve kortingen aan
- Voeg je eigen merklogo toe aan elke post
Gratis proefperiode van 7 dagen
Pro
$21.99 /maand
Functies
- Starter+
- 1 reel- en 1 story-post per dag
- AI-voice-over op de achtergrond
- Instagram-feeds met producttags toevoegen
- TikTok-ondersteuning
- Shoppable feeds met video's
- Prioritaire in-app ondersteuning
Gratis proefperiode van 7 dagen
Enterprise
$45.99 /maand
Functies
- Pro +
- 2 reels en 2 stories per dag
- 2 uur socialmedia-consultancy
- Slack-ondersteuning
- Toekomstige functie-updates (TikTok Shop)
Gratis proefperiode van 7 dagen
Bevat automatisch vertaalde tekst
Alle betalingen worden in USD gefactureerd. Terugkerende en op gebruik gebaseerde kosten worden om de 30 dagen gefactureerd.
Recensies (95)
If you like apps that won't reply to support questions then this is the app for you! Don't waste your money.
UPDATE: I originally left this review because I contacted support twice and never received a response in my inbox or spam folder. After posting my review, the company contacted me and provided screenshots showing that they had actually responded to my support requests through their support system. For some reason, those responses were never delivered to me. Based on that information, I was prepared to update my original review because it appeared to be an email delivery issue rather than support simply ignoring my requests.
The company then apologized and offered me a full refund for my last month. However, in a subsequent email, I was told that the representative needed to show their manager that my review had either been removed or updated to 5 stars, and that they would ensure my refund was “processed on priority.”
I am uncomfortable being asked to remove a review or change it specifically to 5 stars in connection with the processing of a refund. I was willing to revise my review based on the new information they provided, but I believe a customer should be free to leave an honest rating based on their complete experience.
I have therefore updated this review to include the full circumstances so that other customers can make their own decision.
We’re genuinely sorry you had this experience. We never wanted you to feel that your support requests were being ignored.
For clarity, you first contacted us on August 26, and we replied within 3 hours. You contacted us again on August 27, and we replied within 20 minutes. Both replies were successfully sent, and we shared the delivery records with you. Unfortunately, they didn’t reach your inbox, so we also tried calling, left a voicemail, and contacted another email listed on your website. We’re sorry this communication issue happened.
Now regarding the refund, it was never offered in exchange for changing or removing your review. We offered it because we wanted to make things right and asked if there was anything about the app you were unhappy with. At that point, you had automations run that published 63 posts across different social media platforms in around 20 days including maximum usage of AI caption credits, but we hadn’t received any specific concern about the app itself for the refund.
The original support issue had been resolved by us providing you proof of email delivery, but the review discussion continued around the refund. The refund was never the condition. We simply wanted to understand your experience and make things right.
Social Scheduler is an excellent Shopify social media automation app.
The Shopify integration, product tagging, AI Reels, and multi-account management work perfectly.
What impressed me the most was the outstanding customer support. The team quickly enabled Japanese AI captions and Japanese AI Reel voiceovers for my account within hours.
Thank you, Sophia and the development team. Highly recommended!
Dump Zeely. This app is amazing 3 clicks and I had 3 posts done
Ondersteuning
App-ondersteuning wordt verzorgd door Post Purchase Deals.
Hulpbronnen
Deze ontwikkelaar biedt geen directe ondersteuning in het Nederlands.
Ontwikkelaar
Geïntroduceerd
13 april 2022
Toegang tot gegevens
Deze app heeft toegang nodig tot de volgende gegevens om goed te kunnen werken in je winkel. Ontdek waarom in het privacybeleid van de ontwikkelaar .
Klantgegevens bekijken:
Apparaat- en activiteitsgegevens
-
Apparaat- en activiteitsgegevens
Geolocatie, IP-adres, browser en besturingssysteem
Gegevens van medewerkers en bijdragers bekijken:
Winkeleigenaar, blogbijdragers
-
Winkeleigenaar
Naam, e-mailadres, telefoonnummer, fysiek adres
-
Blogbijdragers
E-mailadres, IP-adres, browser en besturingssysteem
Winkelgegevens bekijken en bewerken:
Producten, bestellingen, kortingen, Webshop, aangepaste gegevens
-
Producten bekijken
Voorraad, producten, collecties
-
Bestellingen bekijken
Volledige bestelgeschiedenis van de afgelopen 60 dagen
-
Kortingen bewerken
Kortingscodes en promoties
-
Webshop bekijken
Webshoppagina's, thema
-
Aangepaste gegevens bewerken
Metaobjectdefinities, metaobjecten
Uitgelicht in
Meer apps zoals deze
Voldoet aan onze hoogste normen voor prestaties, ontwerp en integratie. Lees meer Opent in een nieuw venster